TV + Internet + Telefon

Egy csomagban már havi 5.830 Ft-tól

*Kötelező kitölteni

Dokumentumtár

Értesítés az Általános Szerződési Feltételek módosításáról

Előfizetői kiértesítő


Magyarország Kormánya a veszélyhelyzet ideje alatt a digitális oktatással érintett családokat segítő intézkedése alapján, a középfokú illetve alapfokú oktatásban digitális munkarendben részt vevő diákok és családjaik, illetve az oktatásban digitális munkarendben tanító pedagógusok, a helyhez kötött internet-hozzáférési szolgáltatást 30 napra ingyenesen vehetik igénybe.

Igénylőlap

-----

Amennyiben a tervezett szolgáltatás helyszíne nem az Ön tulajdona, mindenképpen szükséges az ingatlan tulajdonosának hozzájárulása a szolgáltatás kiépítéséhez és bevezetéséhez.

Kérjük, ebben az esetben a szerződéskötéshez mindenképpen hozza magával ezen dokumentumot kitöltve:

Tulajdonosi hozzájárulás

- - -

Ha nem személyesen intézi nálunk ügyeit, kérjük, hogy az eljáró személy minden esetben hozza magával az alábbi meghatalmazást kitöltve és aláírva:

Meghatalmazás

- - -

Az aktuálisan kínálatunkban szereplő csatornák csomagkiosztását az alábbi dokumentumban is megtalálja:

Csatornakiosztás (Analóg)

Digitális Csatornakiosztás

- - -

Szolgáltatóváltáskor Önnek lehetősége van megtartani jelenlegi telefonszámát, ehhez szerződéskötéskor mindenképpen hozza magával az ehhez szükséges nyilatkozatot:

Számhordozási nyilatkozat

- - -

Nagyon sajnáljuk, ha úgy dönt, nem lesz többé az ügyfelünk. Hogy a kapcsolatunk ezen új, szomorú státuszba kerülhessen az alábbi dokumentum kitöltése és aláírása szükséges:

Előfizetői szerződés felmondása

- - -

Tisztelt Ügyfelünk!

A természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló 2016. április 27-ei 2016/679 Európai Parlamenti és Tanácsi (EU) rendelet (alábbiakban: GDPR) 13. és 14. cikkei alapján HBCom Kábel Nonprofit Kft.az érintettek részére a személyes adatok kezelésével kapcsolatos tájékoztatóját itt olvashatja.

Adatkezelési Tájékoztató

Adatvédelmi Szabályzat