Tájékoztató

Tájékoztató

TÁJÉKOZTATÓ

Tisztelt Előfizetőnk!

Ezúton szeretnénk felhívni szíves figyelmüket, hogy a telefonos szolgáltatás díj számlázását a 2023-as évben szüneteltettük. Ennek oka, hogy önkormányzati döntés alapján a HBCom Kábel Nonprofit Kft. tevékenységét 2023. január 1-től teljes egészében a Hajdú7 Kft. vette át. Tekintettel arra, hogy az átállás – hatósági engedélyek, szolgáltatói szerződések stb.- hosszabb folyamat.

2023. január 1-én a HBCom Nonprofit Kft. korábban rendelkezésére álló önök által használt hívószám tartománya a szolgáltatásnyújtás folyamatosságát, az előfizetőink érdekét szem előtt tartva szerződés alapján a szükséges engedélyekkel rendelkező NETFONE Kft. szolgáltatóhoz került.

A NETFONE Kft. a telefon szolgáltatások díját áthárította a Hajdú7 Kft.-re. A Hajdú7 Kft. 2023. január 1-től kezdve az átállási folyamat alatt (engedélyek, szolgáltatói kód, számhordozás) szüneteltette a szolgáltatása után járó díjak számlázását saját ügyfelei részére.

A Hajdú7 Kft. az ügyfelek felé ki nem számlázott szolgáltatói díjakat, tekintettel az átállás hosszas voltára, korlátozottan, 2023. év augusztus – december időszak vonatkozásában kívánja utólag érvényesíteni.

2023 augusztus- december időszak díjait előfizetők havi bontásban az aktuális havi számlával együtt kapják meg, az utólag érvényesített összegre jelzés, kérelem alapján 5 havi részletfizetést biztosítunk.

Amennyiben kérdése van, vagy további információra van szüksége, kérjük forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Köszönjük megértésüket és türelmüket! 

Hajdúböszörmény, 2024.07.04

Tisztelettel: Hajdú7 Kft.

A postai úton kiküldött tájékoztató levelünket, az alábbi linkre kattintva olvashatja el!

TÁJÉKOZTATÓ.PDF

Vissza