Közlemény

Tv csatorna kivezetése a kínálatunkból

Tv csatorna kivezetése a kínálatunkból

Értesítés az Általános Szerződési Feltételek módosításáról

Tisztelt Előfizetőnk!

A Hajdú7 Turisztikai és Rendezvényszervező Korlátolt Felelősségű Társaság, mint a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft., azaz az Ön kábeltelevíziós műsorterjesztő szolgáltatójának helyi hálózatüzemeltető Partnere és ügyfélszolgálati megbízottja a 2003. évi C. törvény 132.§ (3) pontja alapján ezúton értesíti a Tisztelt Előfizetőket a területi szolgáltatásunkat érintően a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. Általános Szerződési Feltételeinek (a továbbiakban ÁSZF) „E” mellékletében felsorolt csatorna választékok módosításáról.

  • A módosítás hatályba lépésének időpontja: ÁSZF „E” melléklete: 2024. július 06.        
  • A módosítás kivonatos leírása:

2024. július 6. napjától úgy módosul az ÁSZF „E” melléklete, hogy a Comedy Central Family csatorna továbbítása megszűnik a Szolgáltató hálózatán.

Az Előfizető a jelen értesítés kézhezvételétől számított 45 napon belül, azonnali hatállyal, további jogkövetkezmények nélkül jogosult felmondani az előfizetői szerződését.

Az ÁSZF módosított szövege 2024.05.23-tól tekinthető meg területi ügyfélszolgálatunkon és hivatalos honlapunkon, valamint telefonos elérhetőségünkön ügyfélszolgálatunk szóbeli tájékoztatást ad a változásokról.

Bízunk benne, hogy továbbra is a szolgáltatásunkkal elégedett Előfizetőink körében üdvözölhetjük Önt!

 

Vissza